« Hip – Hop »

Lirik Konco Musiman – LSISTA

Lirik Konco Musiman – LSISTA

Lirik Konco Musiman – LSISTA Nek do susah kowe do tekoNek do senang do ninggal lungoOpo model konco saikine koyo ngono Aku susah kowe do raonoAku seneng kowe do moroKoyo tanpo dosoNgaku konco mung nek aku tok butuhno Jane aku gumun tenan ro konco jaman saikiNgaku konco tekan mati nyatane mung kocap lathiNek pas susah […]

Lirik Yowes – NDXAKA

Lirik Yowes – NDXAKA

Lirik Yowes – NDXAKA Rapernah terbayang ning uripku Kowe tego ninggalke awakku Janji janjimu mung palsu Kowe nglarani atiku Lungo karo lanangan pilihanmu Rono rene kesandung kenangan Seprene aku iseh kelingan Kowe sik tak sayang malah ilang Ahire aku ra nyanding nang pelaminan Sak tenane ati iki loro Tapi ku wes ikhlas kowe ro wong […]

Lirik Lambe Turah – Agung Pradanta

Lirik Lambe Turah – Agung Pradanta

Lirik Lambe Turah Agung Pradanta Soyo suwe tak rasakke Omonganmu ra tau nggenah Seneng ngrumpi karo ngrasani Seneng yen ono wong susah Golek benere dewe Ratau opo enenge Omonganmu marai loro ati Kowe pancen lambe turah Pengenane di wah Mlaku karo nguya nguyu Senengane adu-adu Ra peduli omongane salah Kowe pancen lambe turah Omonganmu ra […]

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika Tresnaku iki mung siji kowe Ning atiku raono liyane Kowe sing iso ngerteni aku Susah seneng dilakoni bareng Kabeh iki waton tak lakoni Senajan kabeh aku uwes ngerti Omonganmu kui mung ngapusi Padahal tresnomu ra mung siji Kowe selama iki ra ngerti Isi ati iki Jerone tresnaku […]

Lirik Tukang Parkir – Agung Pradanta feat Ayu Paramita

Lirik Tukang Parkir – Agung Pradanta feat Ayu Paramita

Lirik Tukang Parkir Agung Pradanta feat Ayu Paramita Dek sepurane aku Sing durung iso dadi opo sing tok karepno Aku mung iso kerjo Opo enenge sing penting halal hasile Mas aku iso nompo Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene Ben dilakoni wae Aku yakin bakal kepenak mburine Kowe ojo sumelang Tresnaku ra bakal […]

Lirik Tresno Ke 2 – Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha

Lirik Tresno Ke 2 – Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha

Lirik Tresno Ke 2 Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha  Dek jalok waktu sejam waeDinggo ketemu ro koweSejatine aku kangen koweSenajan aku iki uwes duwe bojoNanging kenopo awak ku iso tresno ro sliramu Mas sing gede pangapuramuAku rung iso ketemuMergo aku wedi ro bojomuWaktu pertama kali kita berdua bertemuEsem gemuyumu iso gawe seneng atiku Opo iki […]

Lirik Ngeliyo – PasSelo

Lirik Ngeliyo – PasSelo

Lirik Ngeliyo PasSelo Lorone Ati Bagai Tertusuk DuriArep Obah Dadi Males Awakku Iki LemesRaiso Sambat Aku Mencoba KuatNanging Malah Tambah Loro, Kelingan Kowe Ngeliyo Nandur Kembang, Malah Tukule BrambangGawe Mripat Iki Nangis, Ati Tansah Keiris-IrisOra Nyongko, Kowe Milih Wong LiyoPadahal Aku Sing Slalu Ono, Ra Tau Nggawe Kowe Loro Yen Pancen Ngene Balesanmu, Aku Mung […]

Lirik Pendhoza – Salam Mesin Kanan

Lirik Pendhoza – Salam Mesin Kanan

Lirik Salam Mesin Kanan Pendhoza  Ngene Wae Wes Seneng Ah Aku Wes Bungah Urep Rasah Sepaneng Ojo Digawe Susah Ayo Rame-Rame, Numpak Vespa Ro Kancane Keliling Kota, Nikmati Suasana Santai Satu Vespa, Sejuta Saudara Motor Tua Wani Ngaya, Tampil Modis Kami Tetap Eksis Solidaritas Ala Anak Sekuter Rapeduli Semua Omongan Orang Seng Penting Bareng-Bareng Njogo Kedamian La […]

Lirik Lsista – Kebun Teh Nglinggo

Lirik Lsista – Kebun Teh Nglinggo

Lirik Kebun Teh Nglinggo Lsista Kelingan Pas Gek Jaman Semono Kowe Lan Aku Tansah Ngerajut Asmara Rasa Tresna Sing Ana Neng Njero Dodo Tak Ucap Lathi Disekseni  Sumilir Angin Wengi Ademing Hawa Nentremake Rasaning Dodo Puncak Bukit Nglinggo Sing Nyekseni Lakuning Crita Nanging Nangopo Kok Koyongene Akhire Bukit Nglinggo Uga Ninggal Rasa Cidro Kelingan Mbiyen Sumpah […]

Lirik Intan Rahma – Sayang Sing Terakhir

Lirik Intan Rahma – Sayang Sing Terakhir

Lirik Sayang Sing Terakhir Intan Rahma Tulus Suci Tresno Iki Soyo Suwe Tuwuh Gedhe Neng Ati Kependem Jero Roso Iki Bakal Ono Wektune Kowe Ngerti Pancen Ati Duwe Karep Tresno Ku Sesok Bakal Tok Anggep Ra Cukup Tekan Kene Sayang Ku Nggo Kowe Selawase Sayangku Kowe Kui Sayang Sing Terakhir Jenengmu Uwes Suwe Neng Ati […]

Lirik Intan Rahma – Yowis Sorry

Lirik Intan Rahma – Yowis Sorry

Lirik Intan Rahma – Yowis Sorry Yowis Sorry Ora Niat Ngelarani Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni Ketimbang Mengko Koe Sing Loro Mendingan Saiki Koe Lungo Yowis Sorry Kesel Aku Ngandani Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi Ra Bakal Atiku Keno Gudo Aku Tetep Setyo Ora Gampang Leno Bola Bali Aku Ngandani, Aku Ra Ngapusi […]

Lirik Los Bendrong – Mabok Jenglot

Lirik Los Bendrong – Mabok Jenglot

Lirik Los Bendrong – Mabok Jenglot Mabok Jenglot, Jenglot Mabok Jenglot, Jenglot Sarap Soyo Perot Mergo Jenglote Bolot Utek Malih Boros Trimakasih Jenglot Mabok Jenglot, Jenglot Mabok Jenglot, Jenglot Sarap Soyo Perot Mergo Jenglote Bolot Utek Malih Boros Trimakasih Jenglot Bengi Iki Temane Mabok Jenglot Aku Mleyot Nganti Merot-Merot Iki Piye..Kok Malah Dadi Bolot Ketemune […]

Lirik NDX AKA – Undangan Rabi Terbaru

Lirik NDX AKA – Undangan Rabi Terbaru

Lirik NDX AKA – Undangan Rabi Terbaru Aku Seh Kelingan Koe Ngucap Janji Janji Ora Bakal Ninggal Aku Gedene Roso Sayangmu Ratego Nglarani Tetep Setia Tekane Mati Pantai Indrayanti Sek Tau Nyekseni Pahit Manise Cerito Tresno Iki Limang Taun Wes Suwene Aku Njogo Ati Tapi Koe Tego Ninggal Aku Rabi Sakiki Koe Lungo Ninggali Kenangan […]

Lirik Lagu Pendhoza – Di Gawe Penak ( Bojo Galak 2 )

Lirik Lagu Pendhoza – Di Gawe Penak ( Bojo Galak 2 )

Lirik Lagu Pendhoza – Di Gawe Penak ( Bojo Galak 2 ) Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh Dilakoni Yen Wes Ngene Dalane Asem Rasane Kecut Gula Rasane Legi Kabeh Uwes Kebacut Yo Kudu Dilakoni Saking Sabare Aku Ngadepi Kelakuanmu Senengane […]

Lirik Lagu LSISTA – Lanangan Ra Mutu

Lirik Lagu LSISTA – Lanangan Ra Mutu

Lirik Lagu LSISTA – Lanangan Ra Mutu Pisan Ketemuan Anane Ngomongke Katresnan Ngajak Balen Sok Ngroso Jagoan Omongan Sok Alus Ning Lambene Muni Fulus Ngroso Paling Bagus Padahal Koyo Wedus Aku Kudu Piye Wes Bacut Katut Atine Nganti Bondo Dunyo Wes Entek Entekan Bacut Tresno Slirane Nanging Sak Karepe Dw Kabehane Bubar Mung Marai Edan […]

Lirik Lagu Lsista – Jalaranku

Lirik Lagu Lsista – Jalaranku

Banyu Moto Deres Mili Netes Ono Neng Pipiku Ngrasakke Perih Neng Batinku Naliko Ilang Tresnamu Tresno Sing Mbiyen Tok Jogo Tresno Tulus Mring Awakku Nanging Wis Ilang Luntur Mergo Aku Wis Gawe Atimu Kuciwo Bola-Bali Tak Apusi Aku Sing Blenjani Janji Natu Lorone Atimu Gawe Nelongso Batinmu Saiki Aku Sing Loro Tresnamu Mbok Gowo Lungo […]

Lirik Lagu NDX a.k.a Ft.PJR – Sebatas Gendakan

Lirik Lagu NDX a.k.a Ft.PJR – Sebatas Gendakan

Pancen Aku Sing Salah Mencintai Dirimu Yang Tlah Berdua Namun Kau Balas Perasaanku Walau Ku Hanya Selingkuhanmu Kau Bilang Jangan Pergi Tetap Gandengan Neng Mburi Main Rapi Tapi Ning Njero Atiku Ono Koe Tak Lakoni Sak Kuate Sepanjang Ora Konangan Kita Masih Bergandengan Tangan Aku Tak Lebih Dari Selingkuhan Cuma Sekedar Pelarian Tapi Rapopo Aku […]

Lirik Lagu Stress Royal Ft Sarah Brilian – Raiso Dadi Siji

Lirik Lagu Stress Royal Ft Sarah Brilian – Raiso Dadi Siji

Aku Tresno Ro Koe Tresno Seng Sak Tenane Kabeh Wes Tak Kek’ke Ro Koe Atine Senajan Aku Wes Nduwe Bojo Seng Sak Tenane Nanging Aku Tresnone Yo Mung Ro Koe Roso Ati Ra Tenang Mikirke Selingkuhan Tansah Tak Awang-Awang Mabor Koyo Layangan Padahal Bojo Neng Omah Mikirke Dadi Susah Opo Seng Kudu Dilakoni Aku Bingung […]

Lirik Lagu Intan Rahma – Kapten Oleng

Lirik Lagu Intan Rahma – Kapten Oleng

Tegane Atimu Gawe Tatu Ning Atiku Derese Eluh Iki Mergo Koe Le Njalari Lamise Janjimu Koyo Ombake Banyu Gede Bantere Alon Nanging Raiso Digugu Kroso Ning Awakku Njobo Loro Njero Ngilu Mikirke Anggonmu Sing Mbubrah Kahanan Uripku Aku Kudu Piye Yen Wes Dadi Koyo Ngene Tak Cobo Nglalekke Arep Nganggo Coro Opo Wae Kapten Aku […]

Lirik Lagu Pendhoza – Dangdutan

Lirik Lagu Pendhoza – Dangdutan

Lupakan Masalahmu Lepaskan Bebanmu, Goyang Ikuti Alunan Lagu Gerakan Badanmu, Ayo Ndangdutan!!! Mangkate Rame-Rame Nggo Benner Sak Maknane Dienteni Kancane, Dikangseni Tunggale Kumpul Pasukane, Joget Manut Leadere Ditoto Barisane, Juoossss!!! Ayo Konco-Konco, Jogete Sing Cetho Ben Ketok Koplake, Ojo Mancing Hawa Jogete Sing Damai, Ojo Podo Rese Mergo Kabeh Sedulur, Ayo Podo Dirangkul Ini Musikku […]

Lirik Lagu Intan Rahma & Nella Kharisma – Leda Lede

Lirik Lagu Intan Rahma & Nella Kharisma – Leda Lede

Biyen Koe Ngomong Wes Ra Sudi Saiki Koe Nuntut Aku Bali Opo Koe Pantes Tak Langgati Aku Iseh Wedi Mbok Larani Atiku Iki Wes Kadung Loro Wes Dadi Kebacut Ilang Roso Tresnoku Wes Sudo Ra Koyo Dek Jaman Smono Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake Sepurane, Atiku Wes Du Nggo […]

Lirik Lagu Via Vallen & Nella Kharisma – Sayang

Lirik Lagu Via Vallen & Nella Kharisma – Sayang

Sayang Opo Kowe Krungu Jerite Atiku Mengharap Engkau Kembali Sayang Nganti Memutih Rambutku Ra Bakal Luntur Tresnaku Wis Tak Coba Ngelaleke Jenengmu Soko Atiku Sak Tenane Ra Ngapusi Isih Tresno Sliramu Do Pepuja Neng Ati Nanging Koe Ra Reti Koe Sing Tak Wanti-Wanti Malah Jebul Saiki Koe Mblenjani Janji Jare Sehidup Semati Nanging Opo Bukti […]

Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo

Lirik Lagu Nella Kharisma – Separo Nyowo

Tresnoku Soyo Rembunyung Yen Kelingan Esemmu Kangenku Ngelayung Marang Sliramu Tak Titip Tembang Rindu Lewat Sumilir Angin Dalu Mergo Adoh Panggonmu Aku Mung Biso Nyawang Fotomu Abot Sing Tak Songgo Iku Ora Sepiro Dibanding Kangenku Sing Ning Njero Dodo Bingung Keserang Rindu Urip Keroso Sintru Yen Sampek Durung Keturut Nyanding Sliramu Mendem Pingin Ketemu Masiyo […]

Lirik Lagu NDX A.K.A -Remukan Ati

Lirik Lagu NDX A.K.A -Remukan Ati

Dek Rungokno Jerit Tangise Ati Iki Nggreges Ra Karuan, Jebul Sliramu Mblenjanji Dek Rasakno Loro Atiku Kepati-Pati Yen Kelingan Janji Tresnomu Tekane Mati Kowe Teko Nggowo Tresno, Kowe Lungo Ninggal Loro Tresnomu Tak Labuh Neng Segoro Roso Sayangku Uwis Mati, Ajur Dadi Remukan Ati Ati Ora Bakal Ngemis Welase Tresno Aku Iso Nggawe Kowe Loro, […]

Lirik Lagu WZX YK – Kelangan Tresno

Lirik Lagu WZX YK – Kelangan Tresno

Mas.. Aku Ra Nyongko Kelangan Kabeh Tresnamu.. Mass..Aku Ra Lilo.. Koe Lungo,Karo Wong Liyo.. Dekk..Aku Wes Ra Iso.. Mbaleni Crito Tresno Iki.. Wes Lilakno Lungaku.. Mugo Iso Uripmu Bahagio Bendino Aku Ngrasakke Loro.. Mergo Koe Medot,Talining Asmoro.. Opo Pancen Iki Wes Dalane.. Kelangan Tresnone Aku Nyobo Kabeh Wes Tak Trimo Aku Njug Ngapuro,Tulus Seko Atimu […]

Lirik Lagu Nella Kharisma & Via Vallen – Mundur Teratur

Lirik Lagu Nella Kharisma & Via Vallen – Mundur Teratur

Tego Ngopo Kowe Tego Ninggal Aku Lungo Karo Tresno Sing Liyo Gawe Awakku Mundur Teratur Mergo Tresnoku Saiki Wis Luntur Opo Kurang Bukti Tresno Sing Tak Nduweni Nganti Janji Setyomu Saiki Mbok Mblenjanji Trimo Aku Sing Ngalah Timbang Aku Sing Susah Nuruti Awakmu Sing Soyo Suwe Kakean Polah Wajahmu Pancen Bagus, Bedo Karo Atimu Kowe […]

Lirik Lagu Nella Kharisma & Via Vallen – Jaran Goyang

Lirik Lagu Nella Kharisma & Via Vallen – Jaran Goyang

Apa Salah Dan Dosaku, Sayang Cinta Suciku Kau Buang-Buang Lihat Jurus Yang Kan Ku Berikan Jaran Goyang, Jaran Goyang Sayang, Janganlah Kau Waton Serem Hubungan Kita Semula Adem Tapi Sekarang Kecut Bagaikan Asem Semar Mesem, Semar Mesem Jurus Yang Sangat Ampuh, Teruji Terpercaya Tanpa Anjuran Dokter, Tanpa Harus Muter-Muter Cukup Siji Solusinya, Pergi Ke Mbah […]

Lirik Lagu N2RAPP – Tresno Sirno

Lirik Lagu N2RAPP – Tresno Sirno

Cukup Aku Lan Atiku Ugo Tenangno Loro Lelakon Urip Sak Madyo Akeh Luput Tanpo Roso Yen Salah Aku Jaluk Pangapuro Nalikane Yen Kelingan Biyen Urip Bebarengan Nanging Kabeh Sirno Tanpo Ono Kasembadan Opo Iki, Sing Jenengane Tresno Tegane Gawe Atiku Loro Wes Cumawis, Cerito Tresnoku Roso Jroning Sukmo Ati Koyo Diris Iris Esem Gemuyumu, Adem […]

Lirik Lagu Pendhoza – Masalah

Lirik Lagu Pendhoza – Masalah

Ojo nangis wae Nganti entek elue Masalah kui ra cukup mung ditangisi Tetep lakoni wae Pasti ono dalane Masalah masalah Uwong urip mesti due masalah Ojo nangis wae Nganti entek elue Masalah kui ra cukup mung ditangisi Tetep lakoni wae Pasti ono dalane Masalah masalah Uwong urip mesti due masalah Wong mlaku kadang kesandung Salah […]

Lirik Lagu Via Vallen – Piker Keri

Lirik Lagu Via Vallen – Piker Keri

Yen Gelem Tak Jak Rabi Yen Ra Gelem Tak Jagongi Sing Ra Penting Piker Keri Yen Kw Gelem Tak Sayang Yo Ojo Mbok Gawe Bimbang Ra Sah Kakean Alasan Iki Atu Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan Iki Ati Du Layangan Tarik Ulur Sembarangan Nanging Tresno Iki Udu Es Teh Plastikan Sing Mbok Cantelke Lalu […]