« Dangdut »

Lirik Konco Musiman – LSISTA

Lirik Konco Musiman – LSISTA

Lirik Konco Musiman – LSISTA Nek do susah kowe do tekoNek do senang do ninggal lungoOpo model konco saikine koyo ngono Aku susah kowe do raonoAku seneng kowe do moroKoyo tanpo dosoNgaku konco mung nek aku tok butuhno Jane aku gumun tenan ro konco jaman saikiNgaku konco tekan mati nyatane mung kocap lathiNek pas susah […]

Lirik Pupuse Nelongso – Mahesa Feat Jihan Audy

Lirik Pupuse Nelongso – Mahesa Feat Jihan Audy

Lirik Pupuse Nelongso – Mahesa Feat Jihan Audy Kenek opo sifatmu saiki wes bedoKowe ninggalke aku, mentingke wong liyoOpo roso tresnamu saiki wes sirnoKoyo lumut ing pinggir segoro Sesek ning njero dodo pancen ngalarakeArep kepiye meneh kowe wong ra nduweOjo selak batinmu marang kahananmuKangmas pupusen roso tresnomu Opo iki sak tenane takdirku seng njawabkeSliramu bedo […]

Lirik Taman Kota – Nella Kharisma

Lirik Taman Kota – Nella Kharisma

Lirik Taman Kota – Nella Kharisma Daun-daun berjatuhanIringi kisahkuKota sepi malam ituHujan tak berhenti Ku langkahkan kaki iniMenjauh darimuAku sadar siapa kamuSiapa diriku Ku tak bisaLupakan indah wajahmuTaman kotaJadi saksi hilangnya cintaku Kala malam ku terkenangSatu rasa yang hilangTak pernah terlupakan Kala malam ku terkenangKau yang telah pergiTinggalkan hatiku Ku tak bisaLupakan indah wajahmuTaman kotaJadi […]

Lirik Raduwe Perasaan – Nella Kharisma

Lirik Raduwe Perasaan – Nella Kharisma

Lirik Raduwe Perasaan – Nella Kharisma Kowe ra eling janjimu marang awakkuBiyen jare ra ate ninggalKau ukir sejuta kenangan indah bersamakuNamun akhirnya kau tinggalkan aku “sayang” Kowe ninggalno aku pas sayang-sayangeRa due perasaanYang tersisa kini hanyalah kenanganMembuatku mati perlahan Kowe ninggalno aku pas sayang-sayangeOra due perasaanYang tersisa kini hanyalah kenanganMembuatku mati perlahan Kowe ra eling […]

Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma

Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma

Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma Kroso kenceng dikendoneYen spaneng didolaneOjo mikir wes dalaneDilakoni nyantai wae Ojo kepikiran tresnoku ugo tenananNing aku ra janji yen ora bakal kelianDilakoni wae pacaran koyo tenananPerkoro ra dadi ojo pedot seduluran Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaranOjo sampai janji iki yo dadi tagihanRa usah dipikir kuwi urusan mburianSing […]

Lirik Dilema – Jihan Audy

Lirik Dilema – Jihan Audy

Lirik Dilema – Jihan Audy Apa ku harus tutup cerita Mengakhiri semuaKarena kita sudah tak sejalanBuat apa diteruskan Beratnya cinta yang kurasakanIni harus kuterimaKau ucap setia ternyata dustaNyatanya kamu selingkuh, kamu selingkuh Aku tak bisa menghadapi semuaKau sakiti perasaankuAku tak tahu hingga kamu tegaMenyakiti aku menduakan cintaku Apa salahku karna ku tak bisaSeperti semua keinginanmuKenyataannya […]

Lirik Udan Janji – Jihan Audy

Lirik Udan Janji – Jihan Audy

Lirik Udan Janji – Jihan Audy Semilir angin dalu sumripit roso ning atiSoyo nambai roso kasmaran ikiPirang pirang bengi tansah tak enteniNanging raono teko nugemi janjimu Padange rembulan sing ngancani sepikuSuwi ngenteni raono tekamuPirang pirang bengi mung tak sawang langitNangis netes eluhku, geloning atiku Raono banyu sing nelesi ning pelataranNanging mung udan janjimu, nelesi atiku […]

Lirik Sayang 11 (Salahkah Mencintaimu) – Jihan Audy

Lirik Sayang 11 (Salahkah Mencintaimu) – Jihan Audy

Lirik Sayang 11 (Salahkah Mencintaimu) – Jihan Audy Salahkahku mencintaimu, punya rasa rindu padamuWalau pun ku tak mampu untuk milikimuSalahkah jika bayanganmu selalu terlintas di matakuRasa ini terbelenggu dalam bayang semu Andai ku bisa memutar waktu, andai ku mampuKan ku hentikan di saat itu, saat terindahkuDetik berjalan seiring waktu, hampa hatikuEngkau semakin terasa jauh, aku […]

Manise Esemmu – Jihan Audy

Manise Esemmu – Jihan Audy

Manise Esemmu – Jihan Audy Yen nyawang esemu isih podo koyo wektu iku Eling kenangan manis karo sliramu Kaget rasane atiku Nadyan kowe among mantanku Suwene ra tau ketemu Ra sengojo saiki petok sliramu Sak umpomo aku iseh ono neng atimu Aku kepingen mengulang kabeh masa lalu Sesandingan karo kamu sayangku Opo sliramu ngerti sing […]

Lirik Konco Rindu – Jihan Audy

Lirik Konco Rindu – Jihan Audy

Lirik Konco Rindu – Jihan Audy Tenane aku pingin ngungkapne tresnoSing amung tak simpen neng njero dodoMergo tansah abot sing tak songgoAnane ku mung mbok anggep sewates konco Maju mundur yen ketemu ra wani kondoNadyan wedi tresnomu disaut wong liyoSampe kapan tak pendem roso cintaOpo selawase amung dadi konco mesra Selalu teringat saat bersamaWalaupun jarak […]

Lirik Lagu Lidah – Rhoma

Lirik Lagu Lidah – Rhoma

Lirik Lagu Lidah – Rhoma Judul Lirik : Lidah Pencipta Lagu: Roma Irama Penyanyi : Rhoma Irama Kategori Album : Dangdut Lawas Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Patah Hati – Rhoma Irama Lirik Lidah Rhoma Irama Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Rhoma Irama – Lidah Lidah itu sangat tajam Tajamnya lebih dari pedang […]

Lirik Lagu Harapan Cinta – Siti Badriah

Lirik Lagu Harapan Cinta – Siti Badriah

Lirik Lagu Harapan Cinta – Siti Badriah Judul Lirik : Harapan Cinta Pencipta Lagu: Bung Misruddin Penyanyi : Siti Badriah Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Harus Rindu Siapa – Siti Badriah Lirik Harapan Cinta Siti Badriah Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Siti Badriah – Harapan Cinta Dag dig dug […]

Lirik Lagu Harus Rindu Siapa – Siti Badriah

Lirik Lagu Harus Rindu Siapa – Siti Badriah

Lirik Lagu Harus Rindu Siapa – Siti Badriah Judul Lirik : Harus Rindu Siapa Pencipta Lagu: Bang Yogi Penyanyi : Siti Badriah Kategori Album : Dangdut Terbaru dan Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Hilang Semua Janji (OST Senandung) – Siti Badriah Lirik Harus Rindu Siapa Siti Badriah Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Siti […]

Lirik Lagu Sing Biso – Nella Kharisma

Lirik Lagu Sing Biso – Nella Kharisma

Lirik Lagu Sing Biso – Nella Kharisma Judul Lirik lagu : Sing Biso Artis Penyanyi : Nella Kharisma Kategori Album: Dangdut jawa Populer Lirik Lagu Nella Kharisma Sing Biso. Lagu ini sangat populer dengan syair dan lirikya begitu menggoda, lagu ini dinyanyikan oleh Nella Kharisma dan adalah nama asli dari Nella Kharisma kelahiran asal Kediri, […]

Lirik Lagu Nella Kharisma – Holiday

Lirik Lagu Nella Kharisma – Holiday

Lirik Lagu Nella Kharisma – Holiday Judul Lirik : Holiday Pencipta Lagu: // Penyanyi : Nella Kharisma Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma – Salahku Dewe Lirik Nella Kharisma Holiday Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Holiday – Nella Kharisma everyday is holiday still follow me in my way […]

Lirik Lagu Akhir Sebuah Cerita – Evie Tamala

Lirik Lagu Akhir Sebuah Cerita – Evie Tamala

Lirik Lagu Akhir Sebuah Cerita – Evie Tamala Judul Lirik : Akhir Sebuah Cerita Pencipta Lagu: // Penyanyi : Evie Tamala Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Selamat Malam – Evie Tamala Lagu Akhir Sebuah Cerita Evie Tamala Berikut Cuplikan :Lirik Lagu Evie Tamala – Akhir Sebuah Cerita I Tak […]

Lirik Lagu Nella Kharisma – Salahku Dewe

Lirik Lagu Nella Kharisma – Salahku Dewe

Lirik Lagu Nella Kharisma – Salahku Dewe Judul Lirik : Salahku Dewe Pencipta Lagu: // Penyanyi : Nella Kharisma Kategori Album : Dangdut Jawa Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Lanange Jagad – Nella Kharisma Lirik Nella Kharisma Salahku Dewe Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Salahku Dewe – Nella Kharisma Intro wes suwe sebetulnya […]

Lirik Lagu Jihan Audy – Mantanku Jegul

Lirik Lagu Jihan Audy – Mantanku Jegul

Lirik Lagu Jihan Audy – Mantanku Jegul Judul Lirik : Mantanku Jegul Pencipta Lagu: // Penyanyi : Jihan Audy Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Mantanku Jegul – Jihan Audy iki kenyataan, pancen crito nyoto sing wes tak alami aku […]

Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy

Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy

Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy Judul Lirik : Budal Rabi Pencipta Lagu: Sarah Penyanyi : Jihan Audy Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Terlalu – Jihan Audy Lirik Budal Rabi Jihan Audy Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Jihan Audy – Budal Rabi yen uwes podo podo tresno paite […]

Lirik Lambe Turah – Agung Pradanta

Lirik Lambe Turah – Agung Pradanta

Lirik Lambe Turah Agung Pradanta Soyo suwe tak rasakke Omonganmu ra tau nggenah Seneng ngrumpi karo ngrasani Seneng yen ono wong susah Golek benere dewe Ratau opo enenge Omonganmu marai loro ati Kowe pancen lambe turah Pengenane di wah Mlaku karo nguya nguyu Senengane adu-adu Ra peduli omongane salah Kowe pancen lambe turah Omonganmu ra […]

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika

Lirik Ngerteni – Agung Pradanta Ft Eva Santika Tresnaku iki mung siji kowe Ning atiku raono liyane Kowe sing iso ngerteni aku Susah seneng dilakoni bareng Kabeh iki waton tak lakoni Senajan kabeh aku uwes ngerti Omonganmu kui mung ngapusi Padahal tresnomu ra mung siji Kowe selama iki ra ngerti Isi ati iki Jerone tresnaku […]

Lirik Tukang Parkir – Agung Pradanta feat Ayu Paramita

Lirik Tukang Parkir – Agung Pradanta feat Ayu Paramita

Lirik Tukang Parkir Agung Pradanta feat Ayu Paramita Dek sepurane aku Sing durung iso dadi opo sing tok karepno Aku mung iso kerjo Opo enenge sing penting halal hasile Mas aku iso nompo Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene Ben dilakoni wae Aku yakin bakal kepenak mburine Kowe ojo sumelang Tresnaku ra bakal […]

Lirik Tresno Ke 2 – Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha

Lirik Tresno Ke 2 – Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha

Lirik Tresno Ke 2 Agung Pradanta Ft Sasha Anezkha  Dek jalok waktu sejam waeDinggo ketemu ro koweSejatine aku kangen koweSenajan aku iki uwes duwe bojoNanging kenopo awak ku iso tresno ro sliramu Mas sing gede pangapuramuAku rung iso ketemuMergo aku wedi ro bojomuWaktu pertama kali kita berdua bertemuEsem gemuyumu iso gawe seneng atiku Opo iki […]

Lirik Ngeliyo – PasSelo

Lirik Ngeliyo – PasSelo

Lirik Ngeliyo PasSelo Lorone Ati Bagai Tertusuk DuriArep Obah Dadi Males Awakku Iki LemesRaiso Sambat Aku Mencoba KuatNanging Malah Tambah Loro, Kelingan Kowe Ngeliyo Nandur Kembang, Malah Tukule BrambangGawe Mripat Iki Nangis, Ati Tansah Keiris-IrisOra Nyongko, Kowe Milih Wong LiyoPadahal Aku Sing Slalu Ono, Ra Tau Nggawe Kowe Loro Yen Pancen Ngene Balesanmu, Aku Mung […]

Lirik Tombo Kangen – Nonik Aprilia

Lirik Tombo Kangen – Nonik Aprilia

Lirik Tombo Kangen Nonik Aprilia Mas opo wis lali sliramuDek semono yen dolan karo akuPancen wis suwe ra tau ketemuWis sakmestine lali aku Mas mumpung saiki ketemuJogetan tetembangan karo akuDadio tombo kangenku kangenmuBali eling naliko iku Sepi rasane wektu pinuju deweNglangut terus eling kancaneJaman semono yen dolan rame-rameGuyub rukun seneng atine Mas gelang anting ali-aliSakndulit […]

Lirik Lagu Sakit Hati – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Sakit Hati – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Sakit Hati – Elvi Sukaesih Judul Lirik : Sakit Hati Pencipta Lagu: // Penyanyi : Elvi Sukaesih Kategori Album : Dangdut Lawas Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Sedingin Salju – Elvi Sukaesih Lirik Sakit Hati Elvi Sukaesih Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Elvi Sukaesih – Sakit Hati Demi Tuhan ?ku berjanji […]

Lirik Lagu Sedingin Salju – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Sedingin Salju – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Sedingin Salju – Elvi Sukaesih Judul Lirik : Sedingin Salju Pencipta Lagu: // Penyanyi : Elvi Sukaesih Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Kuda Lumping – Elvi Sukaesih Lirik Sedingin Salju Elvi Sukaesih Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Elvi Sukaesih – Sedingin Salju Pandangan matamu tiada mesra lagi […]

Lirik Lagu Dangdut Cabe-Cabean – Imey Mey

Lirik Lagu Dangdut Cabe-Cabean – Imey Mey

Lirik Lagu Dangdut Cabe-Cabean – Imey Mey Judul Lirik : Cabe-Cabean Pencipta Lagu: // Penyanyi : Imey Mey Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Selalu Rindu vocal Ine Sinthya Lirik Dangdut Cabe-Cabean Imey Mey Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Imey Mey – Dangdut Cabe-Cabean Orang bilang abg sekarang genit-genit juga […]

Lirik Lagu Kuda Lumping – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Kuda Lumping – Elvi Sukaesih

Lirik Lagu Kuda Lumping – Elvi Sukaesih Judul Lirik : Kuda Lumping Pencipta Lagu: // Penyanyi : Elvi Sukaesih Kategori Album : Dangdut Populer Silakan Baca Juga : Lirik Lagu Mawar Merah – Elvi Sukaesih Lirik Kuda Lumping Elvi Sukaesih Berikut Cuplikan : Lirik Lagu Elvi Sukaesih – Kuda Lumping Ada suatu permainan Permainan unik […]

Video Karaoke Lagu Bahtera Cinta Dangdut Full Lirik

Video Karaoke Lagu Bahtera Cinta Dangdut Full Lirik

Lirik Lagu Bahtera Cinta Full Video Lirik Karaoke Lirik Lagu : Bahtera cinta Artis / Penyanyi : Rhoma Irama Pencipta : Rhoma Irama Kategori : Lagu Dangdut Rhoma Irama Populer Seiring lagu yang dinyanyikan dengan judul ALBUM LAGU DUET KAROKE BAHTERA CINTA  menandakan cinta yang sejati yang tak pernah berubah sampai kapanpun karena cinta yang sejati yang […]