Title Lirik Pupuse Nelongso – Mahesa Feat Jihan Audy
Artist Dangdut
Album nothing entered

Opo iki sak tenane takdirku seng njawabke Lirik Pupuse Nelongso - Mahesa Feat Jihan Audy
Lirik Pupuse Nelongso – Mahesa Feat Jihan Audy

Kenek opo sifatmu saiki wes bedo
Kowe ninggalke aku, mentingke wong liyo
Opo roso tresnamu saiki wes sirno
Koyo lumut ing pinggir segoro

Sesek ning njero dodo pancen ngalarake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kangmas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu

Sesek nang njero dodo pancen ngalarake
Arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
Ojo selak batinmu marang kahananmu
Kangmas pupusen roso tresnomu

Opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
Sliramu bedo ati bedo lambe
Wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku
Becike kowe lungo soko uripku

Paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
Kowe tego gawe loro marang tresno
Iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
Sepurane yen gawe loro atimu
Sepurane yen gawe loro atimu

Lirik Pupuse Nelongso Mahesa Feat Jihan Audy
Lirik Pupuse Nelongso Via Vallen Nella Kharisma
Lirik Pupuse Nelongso Eric SukirGenk

Related Posts
Comments closed for this post.