Title Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma
Artist Dangdut
Album nothing entered

Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran Lirik Kroso Kenceng - Nella Kharisma
Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma

Kroso kenceng dikendone
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
Ning aku ra janji yen ora bakal kelian
Dilakoni wae pacaran koyo tenanan
Perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
Ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
Ra usah dipikir kuwi urusan mburian
Sing penting saiki jalinan cinta berjalan

Kroso kenceng dikendone
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Senadyan suwi pacaran
Masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan
Dipekso malah pegatan

Kroso kenceng dikendone
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Senadyan suwi pacaran
Masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan
Dipekso malah pegatan

Ojo kepikiran tresnoku ugo tenanan
Ning aku ra janji yen ora bakal kelian
Dilakoni wae pacaran koyo tenanan
Perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
Ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
Ra usah dipikir kuwi urusan mburian
Sing penting saiki jalinan cinta berjalan

Kroso kenceng dikendone
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Senadyan suwi pacaran
Masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan
Dipekso malah pegatan

Kroso kenceng dikendone
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Senadyan suwi pacaran
Masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan
Dipekso malah pegatan

Lirik Kroso Kenceng – Nella Kharisma
Lirik Kroso Kenceng – Via Vallen

Related Posts
Comments closed for this post.