Title Lirik Intan Rahma – Sayang Sing Terakhir
Artist Hip - Hop
Album nothing entered

 Mulo Aku Rung Isoh Ngomong Roso Neng Ati Lirik Intan Rahma - Sayang Sing Terakhir
Lirik Sayang Sing Terakhir Intan Rahma

Tulus Suci Tresno Iki
Soyo Suwe Tuwuh Gedhe Neng Ati
Kependem Jero Roso Iki
Bakal Ono Wektune Kowe Ngerti

Pancen Ati Duwe Karep
Tresno Ku Sesok Bakal Tok Anggep
Ra Cukup Tekan Kene
Sayang Ku Nggo Kowe Selawase

Sayangku Kowe Kui Sayang Sing Terakhir
Jenengmu Uwes Suwe Neng Ati Ke Ukir
Saiki Cukup Aku Lan Gusti Sing Ngerti
Kowe Tresno Siji Raiso Diganti

Aku Ngerti Kabeh Kurange Awak Ku Iki
Mulo Aku Rung Isoh Ngomong Roso Neng Ati
Mugo Wae Kowe Sing Bakal Dadi Takdirku
Ngisi Cerito Tresno Neng Urepku

Roso Iki Neng Ati, Ora Bakalan Mati
Tresno Iki Sejati Ora Bakal Keganti
Madep Manteb Cukup Siji Kowe Sing Tak Tresnani
Jenengmu Wis Kepatri Kekunci Neng Ati Iki

Mungkin Kowe Udu Tresno Pertama Bagiku
Tapi Kowe Dadi Tresno Terakhir Untukku
Cukup Siji Kowe Ora Ono Liyane
Mlakune Wektu Kowe Bakal Ngerti Dewe

Sayangku Kowe Kui Sayang Sing Terakhir
Jenengmu Uwes Suwe Neng Ati Ke Ukir
Saiki Cukup Aku Lan Gusti Sing Ngerti
Kowe Tresno Siji Raiso Diganti

Aku Ngerti Kabeh Kurange Awak Ku Iki
Mulo Aku Rung Isoh Ngomong Roso Neng Ati
Mugo Wae Kowe Sing Bakal Dadi Takdirku
Ngisi Cerito Tresno Neng Urepku

Ugo Dadekno Aku Terakhir Critomu
Janji Bakal Ngenei Seneng Urepmu
Aku Udu Ati Liyo Le Gawe Loro
Nanging Sak Isoh Ku Gawe Kowe Tentrem Mulyo

Sayangku Kowe Kui Sayang Sing Terakhir
Jenengmu Uwes Suwe Neng Ati Ke Ukir
Saiki Cukup Aku Lan Gusti Sing Ngerti
Kowe Tresno Siji Raiso Diganti

Aku Ngerti Kabeh Kurange Awak Ku Iki
Mulo Aku Rung Isoh Ngomong Roso Neng Ati
Mugo Wae Kowe Sing Bakal Dadi Takdirku
Ngisi Cerito Tresno Neng Urepku
Ngisi Cerito Tresno Neng Urepku

Lirik Intan Rahma Sayang Sing Terakhir
Lirik Sayang Sing Terakhir Intan Rahma
Via Vallen Nella Kharisma

Related Posts
Comments closed for this post.