Title Lirik Lagu Guyon Waton – Korban Janji
Artist Dangdut
Album nothing entered

 Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku Lirik Lagu Guyon Waton - Korban Janji
Lirik Korban Janji Guyon Waton 

Tanpo Alas Koe Lungo Biyen Kae
Raono Mesakne Aku Sitik Wae
Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku
Tersakiti Sendiri Di Malam Itu
Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu
Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu
Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Lirik Guyon Waton Korban Janji
Via Vallen Nella Kharisma Korban Janji

Related Posts
Comments closed for this post.